1. Vedeževanje

Vedeževanje je dejavnost, lahko rečemo tudi postopek, v katerem se napovedujejo dogodki, ki se bodo zgodili v prihodnosti. Vsakega izmed nas zanima, kako bo, kako se lahko pripravimo na dogodke in situacije, ki nas čakajo v življenju; vedeževanje za prihodnost nam lahko pomaga razumeti tudi pretekle in zdajšnje situacije; odpira nam nove, še zastrte vidike življenjskih zgodb in olajša spoprijemanje z vsakodnevnimi izzivi. Zgodovina vedeževanja sega že v pradavnino, tehnik vedeževanja je ogromno, najpomembnejša pri uspešnem in zanesljivem vedeževanju pa je oseba, ki ponuja vedeževanje, natančneje: njena usposobljenost, njena moč, njena energija, njene izkušnje, njena modrost. Vedeževalka Esa je vse to v eni osebi.

2. Osebna kriza

Sodobni način življenja in vedno večje zahteve, ki jih življenje in ljudje zahtevajo od nas, nas marsikdaj prisilijo v spoprijemaje z različnimi težavami, ki vodijo v osebno krizo. Pogostokrat se upiramo navideznim spremembam, ne želimo sprejeti dejstev ali pa se jim vztrajno izogibamo. Ko to ni več mogoče, se pojavi osebna kriza: zastanemo, začnemo se spraševati o smislu prebivanja, radi se primerjamo z drugimi in zaidemo v še večje težave. Na poti iz osebne krize vam lahko pomaga vedeževalka Esa.

3. Napoved prihodnosti

Brez razumevanja preteklosti ne moremo živeti sedanjosti, brez razumevanja sedanjosti pa ne moremo načrtovati prihodnosti. Ta je izziv, ki pred posameznika postavlja različna preizpraševanja, v njem vzbuja želje in pričakovanja, načrte, izzive in premislek. Napoved prihodnosti človeku olajša prebivanje v zdajšnjem trenutku in pomaga razumeti določene nepojasnjene zgodbe, dogodke, trenutke, ljudi. Utira pot vsakdanjemu življenju in mu odstira skrivnosti, ki mu pomagajo kakovostneje preživeti zdajšnji trenutek. Obrnite se na vedeževalko Eso.

4. Pogled v preteklost

Marsikdaj se človek sprašuje, zakaj se prav njemu dogajajo določene stvari, zakaj se prav pri njem odvijajo določene bitke, zgodbe, zakaj mu življenje postavlja takšne in drugačne izzive, zakaj, zakaj. Pogled v preteklost lahko razreši marsikatero vprašanje, odstrne tančico skrivnosti in pomaga zaživeti zdajšnji trenutek. Čas je, da stopite v stik z vedeževalo Eso.

5. Jasnovidnost

Jasnovidnost je sposobnost posameznika, ki ima to zmožnost, da lahko pogleda v človeka, stvari, čas in v obdobje, v katerem živi, je živel ali bo živel; je zmožnost posameznika, da se lahko vživi v življenje drugega, se v njem naseli in pogleda v njegovo notranjost; ima spodobnost predvidevanja, načrtovanja, napovedovanja pa tudi refleksije in pogleda v globino. To je lastnost, ki odgrinja težke odeje življenja in tako nakaže na delno predvidljivost prebivanja v prihodnosti. Človeka pogleda v dušo in njegovo notranjost pripravi na spoprijemanje s prihodnostjo. To zmore vedeževalka Esa.

6. Ljubezenske težave

Stresen način življenja, vse več obveznosti, zahtevna okolica, težki delovni pogoji, stresnost trenutka, spoprijemanje z dnevnimi težavami človeka velikokrat onesposobijo, mu odvzamejo moč, energijo, voljo, vse to pa vliva tudi na njegovo ljubezensko življenje in vodi v težave, ki bi jih lahko omejil, zajezil ali celo preprečil. Ne smemo si dovoliti, da nas šibkost trenutka in celo okolica pripeljeta do nerazumnih spoznanj, namer in odločitev. S poznavanjem širše slike, z analizo preteklosti in napovedjo prihodnosti lahko človek na novo zaživi, opremljen z vso prtljago, ki jo potrebuje tudi za uspešno ljubezensko življenje. Pomaga vam lahko Esa.